Familie Dyer uit Noordwijkerhout wordt thuis gevaccineerd tegen corona. Van links naar rechts: Bert Donnars, mevrouw Dyer, Jurgen Woerdman, meneer Dyer. Bron: Hecht GGD Hollands Midden.

Bollenstreek – Het is mogelijk om aan te melden voor een thuisvaccinatie tegen corona.  Mobiele vaccinatieteams van Hecht GGD Hollands Midden gaan op pad om mensen die door ernstige ziekte of beperking niet naar een GGD-priklocatie kunnen komen, thuis te vaccineren tegen corona.

Telefonisch wordt beoordeeld of thuisvaccinatie mogelijk is. Het kan een paar weken duren voor een afspraak kan worden ingepland. Daarom wordt benadrukt zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Aanmelden voor deze thuisvaccinatie is mogelijk tot en met 8 december. Bel voor aanmelding naar 0800 – 2077 of laat een mantelzorger dit doen.

4 REACTIES

  1. Wat te denken om de weekendkrant en de Hillegommer eens samen te voegen. Bijvoorbeeld in een krant zoals het Noord Hollands dagblad een Zuid Hollands Dagblad.
    Overal staat het zelfde in wat je nooit helemaal voorkomt. De Hillegommer wordt niet eens meer aan huis bezorgd (leuk voor de adverteerders) en de weekendkrant is voornamelijk gericht op de regio Lisse, Noordwijk(erhout),Katwijk e.d.
    Al jaren een doorn in mijn oog. Je had meer aan het Witte weekblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in