Noordwijk/Noordwijkerhout – Het is weer mogelijk om te reserveren voor de 2FOR1-actie in de gemeente Noordwijk. De 2FOR1 campagne wordt georganiseerd door Noordwijk Marketing en laat regiobewoners kennismaken met culinair Noordwijk. De deelnemende restaurants bieden speciale menu’s aan, waarbij geldt: 1+1 gratis.

Dit jubileumjaar markeert de tiende keer dat Noordwijk en Noordwijkerhout in het teken staan van samen genieten voor de prijs van één. Op de website www.noordwijk.info zijn alle menu’s en aanbiedingen van de 43 deelnemende restaurants en 18 winkels/marktkramen te vinden.

3 REACTIES

  1. Mooie actie. Hopelijk houdt men zich wel aan twee voor de prijs van één, zoals het in de aanvang de opzet was. Dat was in de laatste edities soms wel eens anders. Zoek op de website waar het echt 2 for 1 is. Daar ga ik een hapje eten!

  2. Klopt niks van die prijzen bv plein 6 dag hap is normaal 13.50 pp nu 35 voor 2 personen. Omdat ze er soep bij doen maar klopt dus niet als je 1 dag hap 13.50 en een soepje zeg nog geen 20 euro voor 1 pers dus is niet 1 gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in