Foto: eyecons.com

Sassenheim – Het is TOP/IAA Fresh niet gelukt om te winnen van nummer twee Dalto. De Sassenheimers stonden een periode op voorsprong maar zagen in de tweede helft de wedstrijd uit hun handen glippen: 22-25.

De openingsfase van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Een nipte voorsprong werd steeds gehouden met soms een voorsprong van twee. Beide ploegen speelde erg verdedigend, met een laag aantal schoten. Dalto kwam bij de mannen te weinig aan bod, TOP schoot meer raak. Vooral Nick Pikaar verdedigde erg sterk aan Sassenheimse zijde. Drie minuten voor rust kwam Dalto toch op 8-8, om vervolgens TOP weer uit te zien lopen naar 11-8. De ruststand bedroeg 11-9.

Na de pauze liet Dalto zien waarom ze bovenin meedoen in de Korfbal League 2. Binnen tien minuten werd de 11-9 achterstand omgebogen in een 11-14 voorsprong. TOP probeerde deze achterstand nog goed te maken maar kwam telkens niet verder dan één goal verschil. De bezoekers gooiden op hun beurt vijf minuten voor tijd de wedstrijd in het slot en kwamen op een voorsprong van 19-25. De wedstrijd eindigde in 22-25.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in