Foto: YouTube TOP/IAA Fresh.

Sassenheim – Het is TOP/IAA Fresh niet gelukt om de voorjaarscompetitie op het veld af te sluiten met een overwinning. De Sassenheimers verloren in eigen huis met 11-14 van AW.DTV. Hierdoor eindigt TOP als laatste in de poule, met nul punten uit zes wedstrijden.

TOP wist al snel dat het zaterdag een moeilijke middag zou krijgen tegen competitiegenoot AW.DTV. De bezoekers uit Amsterdam wisten al vroeg in de wedstrijd een gat te slaan van vier punten en breidden dit voor rust nog uit naar een stand van 3-10. TOP wist pas in het laatste kwartier van de wedstrijd weer de korf te vinden, toen AW.DTV lang vast bleef staan op elf punten. Echter was de spanning voor rust al uit de wedstrijd waardoor de acht goals van TOP in de tweede helft enkel voor de sier waren.

Dat de Sassenheimers als laatste zijn geëindigd in de poule maakt voor het komende seizoen niet uit. TOP kon niet degraderen, omdat het zich in de najaarscompetitie op het veld had weten te plaatsen voor de kampioenspoule. In de voorjaarscompetitie op het veld streden de Sassenheimers daarom alleen nog maar voor een plek in de veldfinale, die niet behaald is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in