In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Wim van Vliet (Adest Musica), Geeri Bakker (Crescendo Sassenheim) en kunstenaar Rik Zwijnenburg te gast.

Adest Brass en het Groot Harmonie Orkest van Crescendo Sassenheim over hun gezamenlijke concert op vrijdagavond 5 april in het Rijnlands Lyceum. Het concert wordt extra bijzonder vanwege de gedeelde zoektocht naar een nieuw onderkomen voor beide verenigingen. Wim en Geeri bespreken het repertoire dat tijdens het concert ten gehore zal worden gebracht, variërend in diverse muziekgenres. In Podium Bollenstreek geven ze een voorproefje van wat ze kunnen verwachten tijdens deze unieke en vermakelijke avond, waarbij de prachtige muziek van Sassenheimse verenigingen centraal staat.

Kunstenaar Rik Zwijnenburg uit Hillegom vertelt over zijn fascinatie voor surrealisme tot zijn eigen artistieke reis, hij deelt zijn inspiratiebronnen en creatieve proces. Ontdek hoe zijn beelden, gemaakt van diverse materialen, vaak verbonden zijn met actuele thema’s en persoonlijke emoties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in