Lisse – De toekomstige ondernemers van Lisse worden ieder jaar klaargestoomd op de  kinderrommelmarkt in de dorpskern. Door het hele centrum liggen zaterdagmiddag 15 juli grote picknickkleden uitgespreid met oude boeken, kleding en spelletjes met de jonge verkopers in de startblokken om alles van de hand te doen.

Op de hoek van de Kapelstraat en Kanaalstraat rammelt de kassa van Fleur. Rondom haar kraampje nemen veel bezoekers al even een kijkje. Samen met haar moeder staat ze iedereen vriendelijk te woord, zoals dat hoort als ervaren verkoopster. Haar Pokemonkaarten zijn dé trekpleister van het kraampje, die moeten de klanten volgens haar echt meenemen.

Foto: Lotte naast haar kraampje

Maar naast oude, tweedehands spullen zijn er ook een paar enthousiastelingen die hun eigen producten verkopen. Eén daarvan is Lotte. Met haar eigen kraampje: Lotte’s sieraden staat ze prominent langs de kant van de weg. Meer weten over Lotte en haar sierraden en wat volgens Floris de beste tactiek is voor een leeg kleedje aan het einde van de dag? Luister dan naar onderstaande radioreportage:

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in