Sassenheim – Speeltuinvereniging DVV in Sassenheim luidt de noodklok. De speeltuin aan de Sporthoflaan wordt na sluitingstijd regelmatig ingenomen door hangjongeren. Daarbij worden van tijd tot tijd toestellen en spullen vernield. Daarnaast is door onbekenden kluspuin over de schutting gegooid.

Tussen zaterdag en maandag was het weer raak en werden stoelen vernield en ruiten ingeslagen. De speeltuinvereniging heeft aangifte gedaan bij de politie. Op Facebook vraagt het bestuur van DVV de daders zich te melden.

Ouders van de doelgroep wordt gevraagd hun kinderen aan te spreken en buurtbewoners wordt gevraagd een oogje in het zeil te houden na sluitingstijd.  

1 REACTIE

  1. Laat een aantal potige vrijwilligers van de speeltuinvereniging een paar nachtjes de speeltuin bewaken. Mocht het tuig de speeltuin ongenood binnen komen ze flink tikken uitdelen, vasthouden en de politie bellen de vandalen op te halen. Aangifte bij de politie doen na constatering van vandalisme heeft geen zin. Ouders hun kinderen laten aanspreken? Zinloos, dat soort vernielende
    pubers gaan hun eigen gang en hebben maling aan hun ouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in