Lisse – Ruim 100 bestuurders van verenigingen uit Lisse waren donderdagavond aanwezig voor de tweede verenigingsdag georganiseerd door de gemeente Lisse. Van FC Lisse tot Da Capo, van Bridgeclub tot de Harddraverij, RTV De Bollenstreek en De Spartaan maar ook Welzijnskwartier, Vereniging Oud Lisse en de dansclub ontbraken niet.

Het streven van de gemeente Lisse is om sport en bewegen, maar ook kunst en cultuur in de ruimste zin van het woord nog beter onder de aandacht te krijgen bij de inwoners van Lisse. De aftrap van de avond werd gegeven door wethouder Riet Austie die in een vlammend betoog aangaf al heel tevreden te zijn met de stappen die er de afgelopen jaren zijn gezet. Met elkaar het welzijn verbeteren is nog steeds belangrijk en dat kan alleen wanneer het door alle betrokkenen in gezamenlijkheid wordt opgepakt.

In de grote zaal van Floralis kregen de aanwezigen donderdag diverse presentaties te zien, zoals een vitale leefomgeving, gezonde keuzes, de toekomstbestendige vereniging en het inrichten van een gezamenlijk platform.

Vervolgens werden de bestuurders in groepjes verdeeld om deze thema’s uit te werken en de resultaten hiervan werden daarna met elkaar besproken en de speerpunten die hieruit naar voren kwamen worden uitgewerkt. Het is dan de bedoeling dat de resultaten binnenkort worden gedeeld met elkaar zodat er een vervolg kan worden gegeven om Lisse nog bloeiender en vitaler te maken en de inwoners sport, welzijn, cultuur en kunst nog beter aan te bieden.

Voor meer info: lisseactief.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in