Bron: initiatiefgroep Knarrenhof Lisse

Lisse – Meer dan 200 geïnteresseerden, inclusief wethouder van der Zwet, hebben dinsdag deelgenomen aan de informatieavond over het Knarrenhof in Lisse. Het concept, 40 appartementen van verschillende grootte inclusief parkeerplaatsen en gemeenschappelijke voorzieningen, werd gepresenteerd. Het vaststellen van het bestemmingsplan en het verder ontwerpen van het gebouw staat voor dit jaar op de planning.

Volgens het gepresenteerde ontwerp tijdens de informatieavond, worden er 40 nieuwe appartementen gebouwd. Ze variëren in grootte van ongeveer 65 tot meer dan 100 vierkante meter. Van deze appartementen zijn er 10 bedoeld voor sociale huur, 14 voor het middensegment om te kopen en 16 voor het hogere segment om te kopen. Er zullen 52 parkeerplaatsen zijn op het terrein zelf. Het ontwerp laat verschillende verdiepingen zien, maar er zullen maximaal 4 verdiepingen zijn. Er zullen 2 liften zijn en elke bewoner krijgt een eigen opslagruimte. Ook komen er ruimtes voor activiteiten, zoals een werkplaats of atelier.

In een Knarrenhof wonen mensen van 55 jaar en ouder bij elkaar in een hofje of een kleinschalig appartementcomplex. Ieder heeft een eigen woning maar de bewoners helpen elkaar waar nodig met kleine diensten.

1 REACTIE

  1. Beste mensen. Graag wil ik op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in Lisse. Hoe kan ik dat regelen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in