Bollenstreek – In de Bollenstreek zijn verenigingen en ondernemers woensdag in het Trefpunt in Warmond met elkaar in contact gebracht tijdens een ‘meet and match’ evenement, georganiseerd door matchmakers. Het concept achter dit evenement is dat veel verenigingen behoefte hebben aan financiële steun, locaties, of zelfs oude laptops, terwijl er bedrijven zijn die wellicht middelen hebben waar ze vanaf willen, maar niet weten waar ze die kunnen plaatsen. Dit evenement faciliteert deze ontmoetingen en bevordert samenwerkingen.

Tijdens het matchen konden verenigingen hun wensen en ideeën delen met vertegenwoordigers van organisaties zoals de HLT, Welzijn Teylingen, de gemeente Teylingen, en het Jacoba van Beierenfonds Teylingen.

Er namen dertien verenigingen en initiatieven deel aan het evenement, met meerdere leden die allemaal formulieren invulden om hun behoeften aan te geven. Vervolgens konden zij deze behoeften bespreken met de matchmakers en medewerkers van de betrokken organisaties. Zo gaf bijvoorbeeld de Scoutinggroep Scojesa aan een prachtig clubhuis te hebben dat doordeweeks vaak leeg staat en dat ze graag willen verhuren. Ook zocht de Volksuniversiteit Teylingen naar een digibord of beamer. Er zijn diverse matches tot stand gekomen, waaronder voor de benodigde beamers.

Hieronder de radioreportage:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in