Noordwijk – Het nieuwe kookboek, De Noordwijkse Keuken, is woensdag officieel gelanceerd bij Breakers Beach House. Het kookboek bevat achttien recepten van tien verschillende topchefs uit Noordwijk. Deze chefs hebben hun beste recepten met lokale groenten gebundeld en bieden verschillende tips voor het bereiden van ingrediënten.

De recepten variëren in moeilijkheidsgraad. Er zijn gerechten voor beginners, voor gevorderde koks en zelfs bijzondere maaltijden voor speciale gelegenheden. Daarnaast delen de chefs hun persoonlijke verhalen en vertellen ze welke groenten bij welk seizoen horen.

Het boek is onderdeel van het project Proeftuin Noordwijk, dat als doel heeft de inwoners enthousiast te maken over gezond en duurzaam eten en vooral te laten proeven hoe lekker dit kan zijn.

Het kookboek kost negen euro en is te koop bij VVV Noordwijk en VVV Noordwijkerhout. Het is ook gratis online te downloaden.

4 REACTIES

  1. Zal wel druk worden met mensen uit de zuid . Ik wist niet dat bo reclame maakt voor iedereen die een boekje schrijft .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in