Linksboven: Jacqueline Hogervorst, rechtsboven: Lisette van der Vossen, linksonder: Gosse Bloem, rechtsonder: Ben Lanser. Bron: Bescal

Lisse – Stichting Bescal heeft onlangs vier nieuwe personen benoemd tot leden van de Raad van Toezicht. Ben Lanser, Jacqueline Hogervorst, Lisette van der Vossen en Gosse Bloem zullen toezicht houden op de gang van zaken binnen de stichting en waar nodig advies geven. Zij nemen het stokje over van Wilco Roelandse, Willem Loos en Bert Verdoes die elk acht jaar in de raad hebben gezeten.

Met de nieuwe Raad van Toezicht leden heeft Bescal meerdere ervaren expertises erbij. Zo is Ben Lanser penningmeester geweest bij verschillende verenigingen en ook raadslid bij de gemeente Lisse. Lisette van der Vossen heeft veel ervaring als strategisch adviseur en manager in ruimtelijke ontwikkeling, bedrijfsvoering en personeel & organisatie bij verschillende gemeenten.

Jacqueline Hogervorst is werkzaam bij de ING en heeft ervaring in Risk Management. Daarbij komt haar Master of Laws goed van pas. Gosse Bloem is momenteel verantwoordelijk voor het centrale HR-beleid en het operationeel aansturen van verschillende HR-teams. Ook is hij ervaren in reorganisaties en Sociaal Plan activiteiten.

2 REACTIES

  1. Bescal is de afkorting van BEheer van Sociaal-culturele en Culture Accommodaties Lisse. Stichting is opgericht in juli 2009 in samenwerking met de gemeente isse, met het doel om gemeentelijk vastgoed als Floralis, Poelhuys e.d. te beheren en exploiteren voor gebruikers in Lisse en de Duin- en Bollenstreek. Meer info : https://www.bescal.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in