Genomineerde Suzanne van der Niet

Bollenstreek – Nog vijf bedrijven zijn in de race voor de Jonge OndernemersPrijs Duin- en Bollenstreek. De genomineerden zijn:

Suzanne van der Niet van SSN Bedrijfshulpverlening Noordwijk. Zij levert maatwerk in BHV-Training bij bedrijven, stichtingen en clubs.

Jeroen Meuleman van Geuzenet Hoofddorp. Geuzenet voorziet bedrijven van snelle internetverbindingen op plekken waar dat via glasvezel niet mogelijk is.

Angela Brito de Campos en Monique Kersloot van Your Support Heroes in Hoofddorp. Zij koppelen ervaren professionals op basis van deskundigheid en persoonlijkheid aan MKB en (semi) overheidsorganisaties.

Erwin de Jong & Marlijn Nauta van Tuinderij NoordWIJde, de eerste zelfoogst-tuinderij in Noordwijk. De Jong en Nauta stimuleren biodiversiteit en werken zonder pesticiden en kunstmest.

Bart Boonstra en Jim Paase van Water4later houden zich bezig met het opvangen en opslaan van regenwater in een flexibele waterzak in de kruipruimte. Met dit water is het mogelijk om de tuin water te geven, de wc door te spoelen en de wasmachine te laten draaien.

Op 13 april wordt de OndernemersPrijs Bollenstreek voor de vierde maal uitgereikt in het Fioretticollege Hillegom. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Jolanda Volkerijk van Brownies & Downies Noordwijkerhout en Dennes Need van Last Mile Express Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in