SJC-VVSB kort voor de aftrap

Bollenstreek – In de aanloop naar de start van de competitie op 19 respectievelijk 26 augustus werden er door Noordwijk, VVSB, SJC en FC Lisse dinsdagavond oefenwedstrijden gespeeld.

VV Noordwijk nam het in Katwijk op tegen 3de divisionist FC Rijnvogels, waarbij Noordwijk de eerste helft de tegenstander de wil oplegde en dit bekroonde door de 0-1 die van de voet kwam van Nick van Staveren. De tweede helft waren de teams gelijkwaardig aan elkaar en werd de 1-1 gelijkmaker voor FC Rijnvogels gescoord door Alie Mercera en kwamen de Rijnvogels door een treffer van Sieb Rutgers op een 2-1 voorsprong. Het werd in de laatste fase van de wedstrijd door Jesper de Vre van VV Noordwijk middels verzilverde penalty uiteindelijk 2-2.

SJC, dat dit seizoen in de 4de divisie zaterdag gaat acteren, kreeg op het sportpark aan de Lageweg bezoek van plaatsgenoot en 3de divisionist VVSB. In deze oefenderby deden beide ploegen lange tijd niet voor elkaar onder en nam SJC vlak voor rust de leiding door een goal van Chris Hogervorst. VVSB stelde na rust orde op zaken en boog door doelpunten van Gylano van Velzen en Jesse van Nieuwkerk de 0-1 achterstand om in een 1-2 overwinning.

FC Lisse, dat ook dit seizoen in de 2de divisie uitkomt, had aan 3de divisionist DEM uit Beverwijk een taaie kluif. In de eerste helft ging het florissant voor de manschappen van trainer Richard van Heul en werd er gerust met een 2-0 voorsprong door doelpunten van Alon Koene en Richard vd Meer. De tweede helft liet DEM getraind door voormalig FC Lisse keeper Bouman haar tanden zien en kwam min of meer verrassend terug door doelpunten van Thom de Vries en eindigde dit oefenpotje in 2-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in