Toer Bouwman (VV Noordwijk) en Tom Noordhoff (FC Lisse) in actie vorig seizoen (foto: Orange Pictures).

VV Noordwijk – FC Lisse

Op de Duinwetering in Noordwijk staat een echte streekderby op het programma tussen VV Noordwijk en FC Lisse. Noordwijk staat op een magere 13de plaats en wist slechts eenmaal te winnen in 2024. Bij tegenstander Lisse is het helemaal hoogwater, de ploeg van Sjaak Polak wacht al acht wedstrijden op een zege, staat ruim onderaan en ging afgelopen dinsdag met maar liefst 1-5 onderuit tegen Katwijk. De vorige editie in Lisse eindigde in een 1-3 overwinning voor Noordwijk. Om 14:30 wordt er afgetrapt op de Duinwetering.

 

VVSB – DEM

Voor VVSB staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen DEM uit Beverwijk. De formatie van Wilfred van Leeuwen bezet een teleurstellende 8ste plaats in de Derde Divisie. De Noordwijkerhouters pakten slechts één puntje in de laatste vier wedstrijden. Tegenstander DEM staat op de 12de plek en is erg wisselvallig, maar mochten de Beverwijkers winnen passeren ze VVSB. De eerste editie eindigde in een 0-2 overwinning voor VVSB, de laatste keer dat DEM naar Noordwijkerhout kwam ontnam het met een 1-3 overwinning de laatste kansjes op de titel voor VVSB. De aftrap vindt plaats om 15:30.

 

AFC’34 – Ter Leede

Voor Ter Leede staat een uitwedstrijd in Alkmaar op het programma. De Sassenheimers wonnen vorige week overtuigend met 6-0 van hekkensluiter Alphense Boys en stegen daarmee naar de 6de plek. Thuisploeg AFC’34 staat met nog twee inhaalwedstrijden tegoed op een vijfde plek en hebben de koppositie volledig in eigen handen, de Alkmaarders wisten alleen geen van de laatste drie thuiswedstrijden te winnen. Ter Leede heeft nog wat recht te zetten tegen AFC’34, de vorige editie eindigde in een flink pak slaag, 1-5. Om 15:00 klinkt het fluitje van de scheids voor het eerst in Alkmaar.

 

SJC – HBC

SJC ontvangt op de zondag nummer twee HBC. Het SJC van Marcel Ijzendoorn won de laatste twee wedstrijden en vindt zich terug op de 10de plaats. Bezoekers HBC zijn in een echte titelrace, de Heemstedelingen staan slechts twee punten achter de amateurafdeling van AFC Ajax die de lijst aanvoeren. SJC hoopt de overwinningsreeks voor te zetten en revanche te pakken na de 2-0 nederlaag eerder dit seizoen in Heemstede. Om 14:00 beginnen de 22 mannen de wedstrijd.

 

 

Verder op het programma:

Foreholte – FC Oudewater

NSV’46 – RKVV Teylingen

SV Warmundia – Sporting Leiden

IVV Landsmeer – SV Hillegom

DVV Delft – VV SJC 1

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in