In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Steven de Rooij en Vicktorya van Duijn van toneelgroep Louis Bouwmeester en Tiffany kunstenaar Joost Wijnberg te gast.

Toneelgroep Louis Bouwmeester organiseert zaterdag 10 en zondag 11 februari hun familievoorstelling “De dochter van de Boevenkoning”. Een duistere familievoorstelling die draait om bedriegers, dieven, omkopers, afpersers en ontvoerders, waarbij de Boevenkoning samen met zijn bedrieglijke vrouw zijn land met een misdadige hand regeert. Steven de Rooij speelt de rol van de Boevenkoning en Vicktorya van Duijn speelt de dochter van de Boevenkoning.

Joost Wijnberg Tiffany kunstenaar. Dat is een vakman gespecialiseerd in het maken van glaswerk met behulp van de tiffanytechniek, ontwikkeld door Louis Comfort Tiffany, waarbij gekleurd glas wordt gesneden, gevormd en samengevoegd tot decoratieve objecten zoals glas-in-loodramen en lampen. In Podium Bollenstreek vertelt Joost over hoe zijn werk begonnen is, waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en laat hij zijn bijzondere kunstwerken zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in