Noordwijkerhout – In het Wapen van Noordwijkerhout is op zondag 10 september de eerste Instuif Single+ Café. De organisatie is nog op zoek naar vrijgezelle mannen zodat de verhouding tussen dames en heren eerlijk is verdeeld. Zo hoeven er geen vrijgezelle dames teleurgesteld te worden.

Singles van 55 jaar en ouder zijn tussen 15:00 en 18:00 uur van harte welkom om elkaar op ongedwongen manier te ontmoeten. De middag wordt georganiseerd door enkele vrienden die een dergelijke uitgaansgelegenheid voor singles in de buurt missen en daarom het plan hebben opgevat dit, zonder winstoogmerk, te organiseren. Bij succes zullen zij dit met enig regelmaat herhalen. 

De toegang is vrij. Consumpties zijn voor eigen rekening. Om de zaalinrichting te kunnen voorbereiden, wordt belangstellenden voor de eerste instuif gevraagd hun komst te melden via [email protected]

4 REACTIES

  1. Het lijkt een groot succes te worden. Vele singles hebben zich al ingeschreven: niet alleen uit de gehele bollenstreek maar ook ver daar buiten. Dus maakt niet uit waar u woont, u bent van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in