De winnaars met wethouder Austie en Keukenhof-directeur Sandra Bechtholt (Foto: Willem Krol)

Lisse – Pieter van der Veek, Wouter Pieter Smit en Arnoud Kool hebben vrijdag de Lisser vrijwilligersprijs ontvangen tijdens de jaarlijkse uitreiking in Keukenhof. Deze waarderingsspeld wordt uitgereikt aan individuen en groepen die zich op buitengewone wijze hebben ingezet voor de gemeenschap van Lisse. De vrijwilligersgroepsprijs werd toegekend aan de vrijwilligers van de Seniorenbus.

Pieter van der Veek heeft erkenning gekregen voor zijn inzet als molenaar van de Zemelpoldermolen gedurende meer dan 25 jaar, waarbij hij zijn passie deelt met bezoekers.

Wouter Pieter Smit, bekend van zijn radioprogramma “BO Brunch”, is geëerd vanwege zijn bijdrage aan de lokale omroep, de vroegere ziekenomroep radio Boterbloem en zijn betrokkenheid bij verschillende projecten in de Bollenstreek.

Arnoud Kool, vrijwilliger bij FC Lisse, is erkend voor zijn uitstekende werk als manager Facilitaire Zaken, waaronder het verbeteren van de velden en het werven van nieuwe vrijwilligers.

De Vrijwilligersprijs Groep is toegekend aan de mensen van de Seniorenbus, die sinds 2008 belangrijk vervoer bieden aan ouderen in Lisse. Deze groep van chauffeurs, telefonistes en coördinatoren heeft alleen al in 2023 ongeveer 5.300 ritten verzorgd, wat een waardevolle bijdrage levert aan de gemeenschap van Lisse.

De ceremonie heeft plaatsgevonden op het terrein van Keukenhof, waar vrijwilligers de kans kregen om elkaar te ontmoeten en te vieren. Keukenhof ondersteunt de vrijwilligersprijzen en reikt een cheque uit aan de winnende groep, om te investeren in hun initiatief of vereniging. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Riet Austie en directeur Sandra Bechtholt van Keukenhof.

1 REACTIE

  1. Gefeliciteerd allen!! Maar waarom wordt dit niet gewoon op het gemeentehuis gedaan? Lijkt meer en meer op een Keukenhof publiciteitstrekker, misschien omdat ze iets sponsoren??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in