Noordwijk – VV Noordwijk heeft zaterdag in de tweede divisie gelijk gespeeld tegen sv Spakenburg. Op de Duinwetering kon Noordwijk op het laatste moment de stand gelijktrekken met 3-3.

Spakenburg kwam al vroeg op voorsprong in de twaalfde minuut door een eigen doelpunt van Noordwijker Teun Zethof, die de bal uit het doel probeerde te houden. Noordwijk werd veel onder druk gezet door de uitploeg en dat resulteerde uiteindelijk in een doelpunt van Luuk Admiraal in de 36ste minuut. De spelers gingen de rust in met 0-2 op het scorebord.

Wetend dat het beter moet, kwam Noordwijk sterk uit de startblokken in de tweede helft. Jesper de Vré maakte het eerste doelpunt voor Noordwijk in de 77ste minuut. Spakenburg reageerde met een derde doelpunt in de 75ste minuut van Floris van der Linden, maar Ruben Marbus van Noordwijk zette de achtervolging in door de 2-3 te scoren twee minuten later. In de derde minuut van de verlenging trok Jesper de Vré de stand weer gelijk en eindigde de wedstrijd in 3-3.

De samenvatting hieronder is van omroep West:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in