Bron: vvnoordwijk.nl

Noordwijk – VV Noordwijk voetbalde zaterdag tegen Kozakken Boys op de Duinwetering. De Noordwijkers maakten geen gebruik van het thuisvoordeel, de wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning voor Kozakken Boys.

Het spel begon met een goede start van Noordwijk. De thuisploeg kreeg veel kansen om de openingstreffer te maken, maar deze werden niet benut. Terwijl Kozakken Boys ook wat kansen hadden, waren die van Noordwijk toch iets beter. Dit leidde tot frustratie toen beide teams de rust in gingen met dezelfde score op het bord waarmee ze waren begonnen.

Na de rust scoorde in de 48ste minuut Johnny Lommers het eerste doelpunt van de wedstrijd voor Kozakken Boys. Niet veel later, in de 58ste minuut, schoot Lommers opnieuw raak en stond het 0-2. VV Noordwijk probeerde terug te vechten en creëerde enkele kansen, maar het was gebeurd toen in de 79ste minuut toen ze een penalty tegen kregen. Gwaeron Stout maakte er 0-3 van. Een late treffer van Emiel Wendt maakte de eindstand compleet, VV Noordwijk verloor thuis met 1-3 van Kozakken Boys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in