Bron: Twitter @vvnoordwijk

Noordwijk – De Duin- en Bollenstreek kraker van zaterdag tussen VV Katwijk en VV Noordwijk, eindigde in een overwinning voor de thuisploeg. Op sportpark De Krom was Katwijk te sterk en eindigde de wedstrijd in 2-1.

De wedstrijd begon met veel druk van de Katwijkers wat resulteerde in een paar kansen voor een openingstreffer. Robbert Susan van Katwijk schoot in de 27ste minuut langs keeper Jansen. Noordwijk kwam daarna iets beter in de wedstrijd. Het team kreeg een paar kansjes, maar nog niets wat leek op een gelijkmaker. Met 1-0 op het scorebord werd de rust gefloten.

In de tweede helft liet VV Noordwijk zich niet kennen en voerde de druk op. Na een situatie voor het doel van Katwijk kreeg Noordwijk een penalty. Dit resulteerde in een doelpunt van Emiel Wendt in de 56ste minuut. Kort daarna kreeg Katwijk ook een penalty en scoorde Robbert Susan in de 59ste minuut de 2-1. Dit was zijn 100ste doelpunt in 300 wedstrijden bij VV Katwijk. Het einde van zijn jubileumwedstrijd beleefde hij niet, Susan kreeg een rode kaart in de 80ste minuut na een opstootje met Sander Bosma. Met vijf minuten extra tijd kon Noordwijk niet de gelijkmaker scoren en eindigde de wedstrijd in 2-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in