Bron: Twitter @vvnoordwijk

Noordwijk – In de tweede divisie heeft VV Noordwijk gewonnen van Koninklijke HFC in een wedstrijd met een verrassende slotfase. Op de Duinwetering stuurde de thuisploeg de Haarlemmers naar huis met 2-1.

De wedstrijd begon met een gele kaart voor Donovan Slijngard van Noordwijk na een handsbal. Na een gemiste vrije trap van HFC kwam de wedstrijd in evenwicht met weinig kansen voor beide teams. In de 28ste minuut werd er een penalty gegeven aan de bezoekers na een overtreding op Zakaria Eddahchouri, die daarna zelf de strafschop benutte en Noordwijk op achterstand zette. De thuisploeg moest voor de rest van de eerste helft nog zwaar verdedigen, maar hield het doel schoon tot aan het fluitsignaal voor rust. 

HFC verdubbelde bijna de voorsprong kort na het begin van de tweede helft, maar keeper Jansen kon dat voorkomen. Daarna bleef het een lange tijd stil op de Duinwetering. Uit het niets counterde Noordwijk na een hoekschop van HFC en bracht Jesper de Vré in de 84ste minuut de stand op gelijke hoogte. Twee minuten later was het Dylan Rietveld met nog een doelpunt en stond Noordwijk ineens aan kop in de wedstrijd. Overvallen door de plotselinge comeback, keerde HFC, met een 2-1 eindstand, teleurgesteld en zonder competitiepunten naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in