VVSB-keeper Ruben Valk (Foto: Orange Pictures/archief)

Noordwijkerhout – VVSB is er zondag niet in geslaagd om na drie verloren wedstrijden weer te winnen. De Noordwijkerhouters stonden lang op een 0-1 voorsprong op bezoek bij HSC’21, maar zagen de thuisploeg uiteindelijk in blessuretijd op gelijke hoogte komen: 1-1. De thuisploeg uit Haaksbergen stond op dat moment al ruim een uur met tien man, na een vroege rode kaart.

VVSB beleefde een droomstart bij HSC. Net zoals in de thuiswedstrijd, die met 3-1 werd gewonnen door de Noordwijkerhouters, kwam de ploeg van Wilfred van Leeuwen op een vroege voorsprong. Na zes minuten tekende Ricardo Kuyvenhoven voor de 0-1. De eerste helft werd zelfs nog rooskleuriger voor VVSB, toen centrale verdediger Mika Schrijver na 37 minuten met een rode kaart mocht vertrekken.

Toch wist VVSB niet door te drukken. Een 0-1 ruststand bleef lang op het scorebord staan in Haaksbergen. HSC’21 werd met tien man misschien wel gevaarlijker dan het werd met elf spelers, waardoor VVSB flink moest aanpoten. Een goal hing in de lucht, maar de ploeg van Wilfred van Leeuwen leek de storm te overleven. Uiteindelijk was het toch nog raak voor HSC’21: in blessuretijd wist Sten Brand de bal achter VVSB-keeper Ruben Valk te leggen.

VVSB verzuimt door dit gelijkspel HSC’21 in te halen op de ranglijst van de Derde Divisie. De Noordwijkerhouters staan nog steeds op de twaalfde plaats, met 37 punten uit 12 wedstrijden.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in