Samenvatting: VVSB wint in spannend duel

Noordwijkerhout – VVSB heeft in de derde divisie gewonnen van Blauw Geel ’38. Mede dankzij uitblinkers Leroy George en Jermano Lo-Fo-Sang werd het 3-2.  

VVSB begon goed aan de wedstrijd en dacht meteen te scoren in de vijfde minuut door Ian van Otterlo. Echter werd dit doelpunt geannuleerd wegens buitenspel. In de twaalfde minuut was het wel raak, ditmaal voor Blauw Geel. Ben van den Nieuwenhof zorgde voor de openingstreffer.  

In de twintigste minuut was het dan ook raak voor de Noordwijkerhouters. Jesse van Nieuwkerk kopte VVSB langszij uit de voorzet van Jermano Lo Fo Sang.  Blauw Geel reageerde sterk door slechts zeven minuten na de gelijkmaker op voorsprong te komen. Dave de Meij zorgde voor de 1-2. 

In de tweede helft waren het Jermano Lo-Fo-Sang en Leroy George die de wedstrijd beslisten. George schoot vanuit de draai in de 73ste minuut de gelijkmaker binnen. Vijf minuten later was het opnieuw George die scoorde, ditmaal vanuit de voorzet van Lo-Fo-Sang. Zo won VVSB uiteindelijk met 3-2. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in