Teylingen – Het nieuwe initiatief OpStap Teylingen biedt inwoners van Teylingen de kans om van april tot en met september elke woensdagavond te wandelen.

De wandelingen zijn bedoeld voor Teylingers met een chronische ziekte of mensen die om andere redenen gebaat zijn bij een wekelijkse wandeling onder begeleiding van ervaren zorgverleners en vrijwilligers. Afstand en tempo worden opgebouwd en afgestemd op de deelnemers, indien nodig in kleinere groepen, zodat iedereen mee kan doen. Tijdens de wandelperiode ontvangen deelnemers informatie over thema’s als bewegen, voeding, ontspanning, slaap, gedragsverandering en volhouden.

OpStap Teylingen start op woensdag 12 april om 19.00 uur met het afnemen van een fitheidstest. Dit vindt plaats op het parkeerterrein van Sporthal de Tulp aan de Jacoba van Beijerenweg 118 a in Voorhout. In september wordt deze test opnieuw afgenomen zodat deelnemers kunnen zien welke vooruitgang ze hebben geboekt voor hun gezondheid. Vanaf woensdag 19 april starten de wandelingen, wekelijks van 19.00 tot 20.00 uur. Het startpunt van de wandelingen is het kerkplein aan de Herenstraat in Voorhout. Meer informatie en aanmelden, ook als vrijwilliger: mail naar [email protected]. De kosten voor deelname zijn eenmalig 20 euro.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in