Hillegom – De werkzaamheden aan de rotonde Weerlaan zijn verplaatst naar 8 maart (19:00) tot en met 10 maart (18:00). De gemeente Hillegom laat weten dat er in dat weekend gewerkt wordt aan de rotonde vanwege de weersverwachting van dit weekend. De werkzaamheden worden afgerond die in november vorig jaar door weersomstandigheden zijn afgebroken.

Vrijdagavond vanaf 19:00 uur sluit de Weerlaan in beide richtingen voor al het verkeer. Fiets- en autoverkeer wordt omgeleid. Op zaterdag van 07:00 uur tot ongeveer 17:00 uur wordt aan de bestrating gewerkt om de werkzaamheden van zondag voor te bereiden.

Op zondag 10 maart tussen 07:00 uur en 17:00 uur wordt geasfalteerd en de definitieve markering aangebracht. Rond 18:00 uur gaat de weg weer open voor het verkeer.

2 REACTIES

  1. Zie niet veel bijzonders in de weersverwachting van aankomend weekend maar bljkbaar weet de gemeente Hillegom dat het over twee weken beter is …… 🤡

  2. Haha we laten ons tegenwoordig veel te veel beïnvloeden door het weer, er is niets aan de hand, maar inderdaad fijn dat we het in het weekend van 8 maart wel kunnen inschatten dat het dan wel doorgaat. Lach me rot als er dan sneeuw ligt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in