Hillegom – Tientallen kinderen waren op vrijdag 1 september aanwezig bij de opening van het nieuwe schooljaar op basisschool De Fontein in Hillegom. Zoals ieder jaar gaat dit samen met de campagne ‘De maand van de Veilige Schoolomgeving’. Onder toeziend oog van wethouder Maarten Dijkshoorn werd de campagne op de basisschool feestelijk afgetrapt.

In De maand van de Veilige Schoolomgeving wordt er extra aandacht gegeven aan de verkeersveiligheid rondom scholen in Nederland. Niet alleen wordt er aan de kinderen van alles geleerd, maar ook aan de ouders die bijvoorbeeld hun kinderen afzetten op school.

Benieuwd naar het gesprek met de wethouder en de directeur van de school? Luister dan naar de radioreportage van verslaggever Nick Vink:

 

1 REACTIE

  1. Het zal weer eens niet over veiligheid van kinderen gaan, prima hoor maar een campagne maar hou op, het mag weer (gemeenschaps) geld kosten. Campagnes hebben ons nog nooit ergens toe gebracht. Maatregelen nemen en ouders verantwoordelijk stellen! en niet alleen de omgeving van scholen maar alle wegen, ook in Hillegom. Daar is veel te weinig aandacht voor laat staan dat er maatregelen worden genomen, aanmodderen moeten we want aan klachten wordt niets of veel te weinig gedaan of op de lange baan geschoven. We doen er allemaal toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in