Vorig jaar was Koen Marijt 'Noordwijker van het Jaar'

Noordwijk – Tijdens het Nieuwjaarsgala wordt traditiegetrouw de ‘Noordwijker van het Jaar’ bekend gemaakt.  Vorig jaar was de titel voor Koen Marijt. Voor dit jaar kunnen vanaf nu kandidaten worden genomineerd. 

De ‘Noordwijker van het jaar’ is een Noordwijker, Noordwijkerhouter of Zilker die zich over een langere periode op breed maatschappelijk terrein verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving. Denk bijvoorbeeld aan vrijwillige inzet op het gebied van sport, kunst, cultuur, zorg of welzijn. Kandidaten kunnen tot en met 1 december worden aangemeld via het aanmeldformulier op https://www.nieuwjaarsgala.nl/noordwijker-van-het-jaar/ . 

Uit de lijst van kandidaten worden er drie genomineerd. Die worden half december gepubliceerd op de website, social media en in de krant. Uiteindelijk bepaalt een stemming wie de ‘Noordwijker van het Jaar 2023’ wordt.  

2 REACTIES

  1. Lijkt mij verstandig als deze Noordwijkse prijs niet aan Noordwijkerhouters of Zilkers wordt gegeven, je zou zoiets toch niet willen winnen als Noortukkerhouter of Zilker?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in