In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Alida van Leeuwen van KunstenaarsCollectief KuCo en artistiek leider van Aan Zee Theaterproducties, Martine Zeeman, te gast.

De expositie “Winters Geluk” presenteert een gevarieerde verzameling werken van 29 leden van het KunstenaarsCollectief KuCo, die op hun eigen unieke manier het thema hebben benaderd. Van traditionele winterlandschappen tot moderne kunst met winterse kleuren, de tentoonstelling biedt een scala aan interpretaties. Naast landschappen zijn ook dieren, zoals een sneeuwuil en een vos, en diverse objecten zoals sieraden en kaarsenstandaards te bewonderen. De expositie loopt van 12 januari tot en met 3 april 2024 in het gebouw van de Kulturele Raad in Hillegom en is gratis toegankelijk.

Aan Zee Theaterproducties presenteert dit jaar de voorstelling getiteld Gelukzoekers. Het stuk is geïnspireerd op het boek Panorama van de Noordwijkse schrijfster Nicolline van der Spek. Voor Gelukszoekers is Aan Zee Theaterproducties op zoek naar jonge acteurs. Achter de schermen wordt er ook gewerkt om het toneelstuk Swart Wyn in Zuid-Afrika te laten opvoeren. De verhalen van Swart Maria Everts en Vivian Kleynhans zijn daar misschien nog wel meer inspirerend dan hier.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in