Lisse – De Volksuniversiteit Lisse organiseert op 25 november een workshop waarin deelnemers niet alleen een mooie vaas voor thuis kunnen maken, maar ook een bijdrage kunnen leveren aan de voedselbank. Tijdens de workshop wordt een hoge vaas per laag gevuld met decoratiestenen. Er kan ook iets van thuis meegenomen worden om bovenop de vaas te zetten, zoals een kaars of een beeldje. Deze workshop biedt plaats aan 15 deelnemers.

Het inschrijfgeld van 10 euro gaat volledig naar de voedselbank en de zelfgedecoreerde vaas mag mee naar huis genomen worden. De vazen zijn ook leeg verkrijgbaar. Deze vazen zijn geschikt voor diverse bloemen en seizoen decoraties. Daarnaast zijn er kant-en-klare vazen beschikbaar in de vensterbank van de Volksuniversiteit voor 15 euro, waarvan de volledige opbrengst ook naar de voedselbank gaat.

Inschrijven voor deze bijzondere workshop kan via [email protected]. Voor meer informatie kan er op weekdagen tussen 10:00 en 12:00 gebeld worden op het telefoonnummer 0252-419 518.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in