Lisse – Het gelegenheidselftal van Lisse zal het op dinsdag 10 oktober opnemen tegen de sportieve influencers van Creators FC. Dit team bestaat uit YouTubers en TikTokkers; in totaal heeft Creators FC meer dan 220.000 abonnees op YouTube en ruim 500.000 volgers op TikTok. Het zal echter niet draaien om de winst. Het team speelt landelijk wedstrijden om geld op te halen voor goede doelen. Sinds het bestaan van Creators FC haalde het team al meer dan 1.000.000 euro op.

FC Lisse en Creators FC zullen spelen voor Stichting IT4Kids. Voor veel kinderen in Nederland is sporten niet vanzelfsprekend door financiële of fysieke uitdagingen. IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die deze kinderen een structurele sportkans geven.

De kaartverkoop voor FC Lisse tegen Creators FC is inmiddels gestart via fclisse.nl. Tickets zijn alleen online te koop voor 7,50 euro per kaartje. De ticketopbrengst gaat volledig naar het goede doel. De aftrap is op dinsdag 10 oktober om 19.30 uur. Vanaf 18.30 uur zijn bezoekers welkom in het clubhuis en rondom het hoofdveld van FC Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in