Bollenstreek – In de derde klasse had Van Nispen zaterdag VV Koudekerk op bezoek. In De Zilk verloor de thuisploeg van het team uit Koudekerk aan den Rijn met 0-1.

VVSB Zaterdag, die ook uitkwam in de derde klasse, moest thuis voetballen tegen Stompwijk ’92. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning. De Noordwijkerhouters verloren met 0-4.

SJC Zaterdag speelde in de vierde klasse de wedstrijd tegen VV SJZ op donderdag, niet op zaterdag. Voetballen op een andere dag bleek niet gunstig te zijn voor SJC, die met 0-7 op eigen terrein verloor van SJZ.

In de vierde klasse wist RKVV Teylingen te winnen tegen hekkensluiter SV Kickers ’69. In Leimuiden stond het 2-3 na 90 minuten spelen met twee doelpunten van Wesley Ritzen en eentje van Mick van der Meij.

Op bezoek bij Hazerswoudse Boys won Warmunda in de vierde klasse. Met deze overwinning, eindstand 1-2, verkleinden de Warmonders de kans op degradatie door uit te lopen op Hazerswoudse Boys en de andere teams aan de bodem van de competitielijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in