Bollenstreek – Bij een aantal voetbalclubs in de Bollenstreek waren zaterdag wedstrijden afgelast vanwege weersomstandigheden. De teams die niet in actie kwamen waren Foreholte, FC Lisse en het zaterdag team van SJC. Ook de wedstrijd tussen het zondag team van VVSB en UDI’19 werd afgelast.

Van Nispen, dat uitkomt in de derde klasse, kwam zaterdag sterk uit de winterstop. Het team uit De Zilk haalde de eerste punt van het seizoen binnen in Alphen aan den Rijn door 2-2 te spelen tegen AVV.

Het zaterdag team van VVSB kende in diezelfde klasse niet zo’n sterke start van de tweede helft van het seizoen. Op bezoek bij SV DWO in Zoetermeer verloren de Noordwijkerhouters met 0-1.

RKVV Teylingen moest in de vierde klasse genoegen nemen met gelijkspel tegen de koploper. Op de Roodemolen stond het na 90 minuten spelen tegen BSC’68 nog steeds 0-0.

Thuis kon Warmunda niet op tegen Nicolaas Boys, de nummer vier in de vierde klasse. Op sportpark Het Overbos stond het na 90 minuten spelen 1-3 voor de ploeg uit Nieuwveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in