Foto: gemeente Noordwijk

Noordwijk – Delegaties uit de gemeenten Cadzand en Domburg uit Zeeland kwamen woensdag op werkbezoek. Zij kwamen kijken hoe de gemeente Noordwijk zaken aanpakt. Stephan Stokkermans, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk en bouwer Ab van der Wiel waren ook bij het bezoek. De Zeeuwse bezoekers gingen Noordwijk in om ondernemers te bezoeken die actief zijn binnen de toeristische sector. Ook het thema Kuuroord werd besproken.

8 REACTIES

 1. Hebben de Zeeuwen nog advies achtergelaten hoe de verschillende shameplekken in Noordwijk aan te pakken, zodat we weer enigszins toe kunnen werken naar een badplaats met allure? Op dit moment zou een bezoek aan enkele Zeeuwse badplaatsen misschien meer opleveren.

 2. Kuuroord waar niet in Noordwijk wat te bieden een zee die is langs de hele kust en daar zijn nog plekken waar het rustig is zonder discotheek op het strand daar komen de mensen voor maar niet voor die kelere herrie .Die bepaalde paviljoens verspreiden.

 3. Zijn ze ook langs het vuurtorenplein geweest. Het aangezicht van Noordwijk. Zou lekker zijn als de gemeente daar is vaart achter zet. Succes.

 4. Bij deze weten ze dan precies hoe ze het in Zeeland niet moeten doen. Wat zullen die mensen gelachen hebben op de weg terug. Mijn hemel wat een grootheids waanzin.
  Noordwijk Zee ziet eruit als 1 grote bouwput momenteel.
  Als ze de ook nog eens het politieke kader onder de loep nemen zullen ze hun conclusie zeker klaar hebben
  Doe het niet!!

 5. En , vonden ze het wat ?
  Hoe het kuuroord aanpakt, pakte ze het maar eens aan.wat een armoedige bende !!!
  Ze weten nu precies hoe ze het niet gaan doen hoop ik voor alle zeeuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in