Directeur van Dura Vermeer Edwin Blom en bestuurder van Stek Joke van den Berg zetten de handtekening onder het contract.

Warmond – Woonstichting Stek gaat 60 portiekwoningen aan de Van Duvenvoordestraat en Van den Woudestraat verduurzamen. Maandag tekende Stek een overeenkomst hiervoor met aannemer Dura Vermeer. De woningen krijgen zonnepanelen en de isolatie en luchtdichtheid van de woningen wordt verbeterd. Op deze manier gaan de woningen van energielabel D naar energielabel A+++.

Aan de buitenkant worden balkonhekken geschilderd en vernieuwd. De bewoners van de Van Duvenvoordestraat en Van den Woudestraat blijven tijdens de werkzaamheden in hun woningen wonen. Het streven is volgens Stek om minimale hinder te veroorzaken. Bewonersconsulenten van Dura Vermeer begeleiden hierbij. Zo wordt tijdig gecommuniceerd en ontvangen de huurders een dagplanning met de werkzaamheden, aldus Stek. De start van de werkzaamheden staat gepland in het eerste kwartaal van 2024. De verwachting is dat eind 2024 alle woningen zijn verduurzaamd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in