Het aanzicht van de bollenschuur

Hillegom – In een voormalige bollenschuur aan de Hyacinthenlaan 2 in Hillegom mogen zeven recreatieve logiesverblijven worden gemaakt. De ruimte wordt momenteel gebruikt als bedrijfsverzamelgebouw. 

De initiatiefnemer wil zeven logiesverblijven voor maximaal 14 personen bouwen in het voorste, meest zuidoostelijke deel van het gebouw. Aan de buitenkant worden geen veranderingen aangebracht. Elk van de logiesverblijven is voorzien van een eigen badkamer en kleine keuken. Warmtepompen zorgen voor verwarming en warm water.  

Gezien de omvang van het eigen terrein is er voldoende ruimte beschikbaar voor het maken van de benodigde vijf parkeerplaatsen. Naast de parkeerplekken komt een groen recreatieveldje. Het terrein krijgt gras en streekeigen bomen en struiken. 

6 REACTIES

  1. Eigenlijk zou het mogelijk moeten zijn dat in alle leegstaande grote bollenschuren appartementen, maar dan niet voor de toerist maar de woningzoekende, gemaakt zouden worden. In Sassenheim aan de Teylingerlaan staat daar een mooi voorbeeld van. Zou voor velen een mooie oplossing zijn. Helaas, begrijp ik, zijn de diverse gemeentes hier niet zo toeschietelijk in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in