Noordwijk – De gemeenteraad besloot donderdag tijdens een commissievergadering extra geld beschikbaar te stellen voor de reconstructie van De Grent en Wantveld. Dit zijn de laatste twee fasen van de reconstructie van de Parallelboulevard. Het extra geld is nodig door de snel gestegen kosten. Er werd besloten 700.000 extra geld vrij te maken om de hele reconstructie in 2025 te kunnen afronden. 

2 REACTIES

  1. Krijgen wij ook geld voor de gestegen kosten nee maar jullie halen het wel bij de mensen van Noordwijk er zijn toch aanbestedingen geweest of wordt er boj jullie per dag afgerekend . Zijn er op dat gemeente huis wel lui die kunnen rekeningen.

  2. Totdat het project klaar is in 2025 komen er nog wel een paar keer grote bedragen bij. Ik vermoed dat het project uiteindelijk zo’n 2 miljoen extra gaat kosten. Dan is het ook nog niet zeker of dit drainagesysteem werkt. Er was indertijd geen deskundige die met zekerheid durfde te stellen dat dit systeem gaat werken.
    Dat durfde voormalig CDA-gemeenteraadslid Wim van Haaster wel te zeggen over zijn systeem: Het plaatsen van twee pompen, en een stuk goedkoper. Maar ja, wat wist hij er nou van? (Levenslang bollenkweker en veel ervaring met drainage in het bollenland) Dit idee van Wim had het zeker verdiend om enige tijd uit te proberen, alvorens te starten met het huidige geldverslindende melagomane bouwproject dat blijkbaar past in de grootheidswaanzin van kuuroord Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in