In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Dorine Putman en Piet van der Ploeg, initiatiefnemers van de zomertentoonstelling Wat Mij Raakt, en Freerk van Oudheusden en Casper Berkhout
van de band Plancktoon te gast.

De jaarlijkse zomertentoonstelling vindt dit jaar weer plaats in de Maria ter Zee kerk en opent op 28 juni. Het thema is ‘Wat Mij Raakt’. De tentoonstelling bevat werken van 17 professionele kunstenaars, 4 mensen met een geestelijke handicap, vele schoolkinderen, bewoners van zorginstellingen, kinderen van de taalschool, en allerlei amateurs die in kunst hun hart uitstorten. In de maanden juli en augustus is de expositie te bewonderen iedere dag (behalve maandag) tussen 13:00 en 16:30.

Plancktoon heeft op vrijdag 7 juni hun eerste volledige album, ‘Beweegredenen’, uitgebracht. Dit popduo blijft trouw aan hun speelse en energieke stijl. Het album bevat acht nummers. De titel ‘Beweegredenen’ kan verschillende betekenissen hebben, zoals redenen om te bewegen of met rede bewegen. Het album behandelt diverse thema’s die mensen in beweging brengen, zoals maatschappijkritiek, hoop, verlangen, liefde en spijt. Deze universele thema’s worden vanuit doorleefde perspectieven gebracht, gecombineerd met frisse en geïnspireerde muzikale keuzes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in