Voorhout – 100 Minuten judoën voor het goede doel. Dat gaat Johan Zagers doen. Het gaat om een judosessie, ook wel randori genaamd, met verschillende tegenstanders. De 100 minuten judo challenge heeft Zagers in het leven geroepen, omdat hij als ‘vierde dan’ judoka de stap gaat maken naar de volgende meestergraad:  ‘vijfde dan’ judoka. Daar verbindt hij een persoonlijke uitdaging aan waarvan de opbrengst naar de Stichting Hulp voor Helden gaat.

De challenge vindt 29 juni plaats om 18.00 uur. De 100 minuten judo maken deel uit van een feestelijke avond in de Tulp in Voorhout. De opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel. Zagers is sportleraar en eigenaar van Sportschool Kaizen in Voorhout.

Dit jaar organiseert Hulp voor Helden voor de tweede keer een jongerenmidweek in de Eifel. Dit is voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud die kinderen zijn van een ouder met PTSS. Onder begeleiding van 2 professionals en 2 vrijwilligers staat er een midweek gepland vol activiteiten, ontspanning, vriendschap en verbondenheid. De kosten voor dit project bedragen € 15.000-, om 18 kinderen een onbezorgde midweek te kunnen bezorgen. Wanneer dit bedrag binnen is, kan er dit jaar een tweede midweek plaatsvinden.

Voor meer info en donaties, zie de link. 

Hieronder het radio-interview:

2 REACTIES

  1. Dit vind ik nou een heel mooie actie. Ruim 1 1/2 uur non-stop in actie, gaat er maar aan staan. Daarnaast vindt ik het een heel nobel doel waarvoor deze actie zijn aandacht aan wil schenken. Heel veel succes en ik kom zeker even kijken de 29e

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in