Foto PB

Noordwijk – B&W werken mee aan de komst van tijdelijke woningen voor arbeidsmigranten aan de Gerleeweg. Aan de Gerleeweg, naast nummer 10, zouden 160 arbeidsmigranten kunnen worden gehuisvest. De huisvesting is voor een periode van tien jaar.  

Noordwijk zoekt plek voor 500 arbeidsmigranten. In totaal gaat het om drie pilots van huisvestingslocaties. De Gerleeweg is er daar een van. De gemeente stelt wel voorwaarden aan de huisvesting. De migranten moeten werkzaam zijn binnen Noordwijk of de Duin- en Bollenstreek. Naast arbeidsmigranten is 20% van de huisvesting bestemd voor andere doelgroepen en/of spoedzoekers.

In de zoektocht naar geschikte locaties wegen ook zaken als verkeer, parkeren, riool en geluid een rol. 

 

3 REACTIES

  1. Het valt wel op dat nu alles kan dan kan Waikiki mooi leeg en daar mogen dan de Oekraïners in dan is het probleem met het zilver kruis ook weer opgelost .Ik weet wel deze mensen moeten ook wonen maar wanneer gaan ze eens betaalbare woningen bouwen voor onze eigen jongeren .Want als ik naar die huizen die nu gebouwd worden in Boekhorst Zuid zie ik er alleen bouw kavels van twee onder één kap zeker 5 tot 7 ton dus alleen maar voor rijken lekker bezig. Ja dat heb je in een VVD gemeente .En wanneer gaan we eens asielzoekers in de zuid plaatsen inplaats van binnen en NW hout . Of op de boulevard daar staat ook zat leeg .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in