Noordwijkerhout/Hillegom – Een 19-jarige Hillegommer is zondagochtend vroeg verongelukt in Noordwijkerhout. Dat gebeurde op de Leidsevaart. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. Een politiewoordvoerder laat weten dat het onderzoek in volle gang is. De brandweer werd rond 3.00 uur gewaarschuwd met als melding een persoon te water. Met duikteams hebben ze in het water gezocht. Zij meldden dat het om een verkeersincident gaat. De politie meldde even later dat het om een dodelijk ongeval ging. Getuigen wordt opgeroepen zich te melden.

Update politie 12.30 uur:

Het slachtoffer is een 19-jarige man uit Hillegom. Hij is omstreeks 02.30 uur door fietsers en een automobilist aangetroffen op de Leidsevaart. Ondanks de hulp die zij geboden hebben en vervolgens de inspanningen van de hulpdiensten, is het slachtoffer ter plaatse overleden.

Na het aantreffen van het slachtoffer is direct een groot onderzoek gestart naar de toedracht. In dit onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u iets opvallends gezien afgelopen nacht in de omgeving van de Leidsevaart? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Dan komt de politie graag in contact met u.

Daarnaast doet de politie een oproep aan de omstanders die afgelopen nacht op de plaats van het ongeval al kort met hulpverleners hebben gesproken. Door omstandigheden zijn niet alle gegevens van hen bekend. In het bijzonder wordt gezocht naar twee meisjes, die mogelijk informatie hebben die in dit onderzoek van belang kan zijn.

2 REACTIES

  1. Wat een vreselijke gebeurtenis, ik ken het gezin zelf ook dus heel veel sterkte naar familie en vrienden van de jongen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in