Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Ook de jongerencentra in de gemeente Noordwijk zijn voortaan rookvrij. Wethouder Dennis Salman overhandigde een Rookvrije Generatie-stoeptegel aan de medewerkers van jongerencentra The Base en X-Out.

In totaal zijn er nu ruim 30 maatschappelijke ruimtes binnen de gemeente Noordwijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten zonder hinder van tabaksrook. Op de kaart staan alle locaties aangegeven. De rookvrije ruimtes moeten niet-rokers, met name kinderen, beschermen tegen de schadelijke affecten van tabaksrook.

De rookvrije ruimtes zijn onderdeel van het Leefstijlakkoord in de gemeente, net als kantines met gezonde voeding en beweegmeubilair.

5 REACTIES

  1. Prima, maar nu ook nog drugsvrij, want drugsgebruik wordt nog steeds gedoogd en door sommigen als normaal gezien, kijk naar de zgn BN-ers die indirect gesponsord door TV-programma’s weer een ontwenningskliniek gaan bezoeken, en daarna weer veelal terugvallen.

  2. Wanneer worden de auto’s geboycot want dat is echt vergif . Eten op de Boulevard de roet valt op je bord .Die paar die nog roken laat gaan die giftige gassen zijn voor veel mensen veel erger en dan die open haarden dat is nog veel slechter zo kan je alles wel gaan verbieden de een regel is er nog niet of de ander wordt al weer verzonnen . En nu het handhaven dat is een lachertje ze kijken allemaal de andere kant op .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in