Hillegom – Aad Otte is vrijdag onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn langdurige inzet en betrokkenheid bij verschillende commissies binnen de Harddraverij. De koninklijke onderscheiding werd in hotel Villa Flora door burgemeester Arie van Erk uitgereikt.

Aad Otte heeft zich sinds 1991 ingezet als vrijwilliger bij de Harddraverijvereniging. Zijn inzet begon in de draverijcommissie, maar al snel droeg hij bij aan de evenementencommissie, feestcommissie en kermiscommissie. Mede dankzij hem zijn de Hillegomse Najaarsfeesten en de Kortebaandraverij opgenomen in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland, een prestatie die te danken is aan zijn verantwoordelijkheid binnen de commissie Immaterieel.

Daarnaast heeft Otte een bijdrage geleverd aan de internationale erkenning van de BSA Owners Club Nederland. Zijn inzet heeft bijgedragen aan het versterken van de positie van deze organisatie op internationaal niveau.

Aad Otte is sinds 2002 lid van de Rotary Hillegom-Lisse, waar hij heeft bijgedragen aan de succesvolle realisatie van diverse maatschappelijke projecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in