Noordwijk – De eigenaar van Résidence aan de Kust aan de Duinweg in Noordwijk heeft de gemeente toestemming gevraagd om de toeristische appartementen om te zetten naar woonfunctie. Volgens de gemeente voorziet het plan in het omzetten van vakantieappartementen in appartementen voor permanente bewoning, deels in de sociale huursector. Het plan is passend in de ontwikkeling die voor De Nes wordt voorzien, aldus de gemeente. De Nes is het gebied dat ongeveer loopt vanaf het bowlingcentrum aan de Van Panhuysstraat tot aan het fiets- en wandelpad tussen de Duinweg en de Grashoek. De gemeente heeft over de aanvraag nog geen besluit genomen. De eigenaar laat in een reactie weten eerst de procedure af te willen wachten.

7 REACTIES

  1. Ik kan mij de eigenaar heel goed voorstellen, maar dit is één van de weinige toeristische verblijven die passen binnen het zgn 7 sterren kuuroord idee van de gemeente
    Beoordelingen van gasten bewijzen dit: mensen genieten hier van een topverblijf en een fantastische service van Perry en zijn team!
    Ben daarnaast bang dat huurprijs niet binnen sociale sector zal vallen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in