Ad Roos en Henk Kok. Bron: Stichting TON

Noordwijk – Ad Roos is onlangs officieel geïnstalleerd als voorzitter van stichting Toeristisch Ontwikkelingsfonds Noordwijk (TON). Roos is, net zoals zijn voorganger, voorzitter geweest van de stichting Noordwijk Marketing en brengt ervaring binnen de sector met zich mee. Het huidige bestuur van stichting TON bestaat uit Ad Roos, Jaap Visscher, Jeanette Kok en Monique Beuk.

Roos neemt de positie over van Henk Kok, die sinds 2015 als voorzitter actief was. Onder het leiderschap van Kok en voormalige bestuursleden zijn 20 van de 33 aanvragen met succes gefinancierd, met projecten zoals de aanvraag voor een Kuuroord status en de herinrichting van VVV-kantoren.

10 REACTIES

 1. Bijzonder dat er flink gecensureerd als je een reactie geeft door deze nieuwssite en omroep die gefinancierd ook wordt door de gemeente….
  Soort propaganda dus….
  Zoalsng men niet scheld of grof wordt mag je toch je mening geven…
  En als die de propaganda omroep niet bevalt plaatsen ze dat niet… Zal dit in de gemeenteraad aankaarten met diverse voorbeelden…

 2. Beste Sophie,

  We hebben je gemaild maar het mailadres blijkt niet te kloppen. Voor de regels over reacties, zie onze website. Klagen bij de gemeente is aan jou, maar heeft geen zin omdat wij onafhankelijk werken.

  Met vriendelijke groet,

  Ard Zandbergen
  Hoofdredacteur

 3. Beste heer Zandbergen,

  Op mijn telefoon zit ik op jullie site, maar kan hier niets terugvinden?
  Maar uw reactie klopt niet…. Ik heb anders vernomen en zal mij hier nu ook in gaan vastbijten. Aangezien uw nieuws regelmatig over zaken in Noordwijk absoluut niet kloppen. Feiten worden niet gecheckt bij bewoners ook, en klakkeloos worden er door uw “onafhankelijke redactie” artikelen geplaatst die pro gemeente zijn… Maar prima…. We zullen zien….

 4. Nou ik ben het wel een beetje eens met mvr Sophie er zijn figuren die kunnen alles schrijven . Wat altijd geplaatst wordt . Gr P Wijnands . Je hoeft dit niet te plaatsen daar ben ik wel aan gewend .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in