foto Alliander

Noordwijk/Bollenstreek – Naast het nieuwe appartementencomplex Residence Van Henegouwen in Noordwijk aan Zee, blijven ook andere projecten in de Bollenstreek vooralsnog verstoken van stroom. Dat blijkt uit een bericht van Alliander.

Het netwerkbedrijf verwacht ondanks een recordinvestering in energienetten nog zeker tien jaar files op het elektriciteitsnet. Er zijn meer elektriciteitsstations en transformatorhuisjes opgeleverd en kabels de grond in gegaan. Het tempo loopt echter tegen de grenzen aan.

Een tekort aan technisch personeel, langlopende procedures en onvoldoende beschikbare ruimte in de openbare omgeving belemmeren een verdere opschaling. Ondernemers en consumenten blijven de komende jaren de gevolgen van de volle netten ervaren, zo waarschuwt Alliander. 

 

3 REACTIES

  1. Wat gaat er toch een hoop mis ! Alles moet elektrisch worden :warmtepomp ( geen gas meer ) en elektrische auto ( geen benzine en diesel meer ) al jaren bekend, maar Alliander slaapt rustig verder .

  2. Ik kan me nog een excursie van m’n toenmalige school (KTS Voorhout) herinneren in 1983, naar het toenmalige energiebedrijf Rijnland, wat toen nog nuon zou gaan worden. De directeur daar destijds, zag toen al aankomen dat er te weinig mensen in technische beroepen instroomden, en dat dus voor problemen zou gaan zorgen. Tevens gaf hij aan zich bij de politiek en het onderwijs niet gehoord te voelen, dat zou vogels hen zo’n vaart niet lopen…. Blijkbaar was hij toen al een soort visionair? Regeren is toch vooruit zien?

  3. Ja sinds het geprivatiseerd is worden de aandeel houders met geld overladen maar er is de jaren geen euro geïnvesteerd dit en nog veel meer bedrijven die geprivatiseerd zijn . Hebben we te danken aan die VVD want die zijn allemaal rijker geworden .We beginnen aardig op een derdewereldland te lijken .Regeren is vooruit zien .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in