Hakka training voor talentenprogramma personeel gemeente Noordwijk in 2022.

Noordwijk- De flexinhuur van personeel in Noordwijk ligt met bijna 15% fors lager dan het landelijk gemiddelde van 23 procent. Wethouder Ter Hark haalde daarmee veel kou uit de lucht tijdens de politieke vergadering van dinsdag.

Werken zonder inhuur is ook niet altijd mogelijk. Ter Hark gaf een voorbeeld uit eigen portefeuille. Met 1,4 fte voor cultuur kun je geen omvangrijk project organiseren naast het reguliere werk. De werkdruk blijft hoog.

Het talentenproject van 1 miljoen loopt tot nu toe naar wens. Acht van de negen talenten hebben een plek gevonden. Wel problematisch blijft de afname van werknemers door pensionering.

De volgende update over personeel staat gepland voor 2024.

3 REACTIES

  1. Misschien is het wel niet zo leuk om in Noordwijk tewerken en zijn er nog wel mensen met kennis. Want voor elk project moet er ern extern bureau komen . Dus kijk meer eens in je eigen bedrijf . Of het wel zo leuk is op dat gemeentehuis.

  2. Beetje Non-nieuws en luchtfietserij de ether in, omdat dat hotelgedoe lokaal een vvd stokpaardje is zullen ze het, denk ik, tot na de verkiezingen proberen stil te houden dat nu, naar het schijnt deze omgeving de komende 5 jaar nog braak zal blijven liggen. En tot die tijd zal het ook niet wenselijk zijn het plein te slopen. Ondanks dat de gewenste stalling voor de boot als charmeoffensief wordt misbruikt om het verplaatsen van Janus te rechtvaardigen. Trap er niet in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in