Hotel Waikiki

Noordwijk – in Hotel Waikiki aan de Katenblankweg in Noordwijk mogen geen arbeidsmigranten gehuisvest worden. Het college van B & W boog zich over een principe-verzoek en een mogelijke wijziging van het bestemmingsplan hierover. De eigenaar beriep zich op een Europese richtlijn. Dat deed ze nadat een handhavingsactie was gestart omdat er al huisvesting van arbeidsmigranten in het hotel plaats vond. De gemeente heeft een adviesbureau laten kijken naar deze Europese richtlijn in combinatie met een bestemmingsplan dat huisvesting van arbeidsmigranten niet toestaat. De conclusie is dat een verbod in een bestemmingsplan is toegestaan. B & W hebben nu diverse mogelijkheden om huisvesting mogelijk te maken afgewezen en leggen dit aan de gemeenteraad voor.

4 REACTIES

  1. Een adviesbureau ingehuurd zit daar geen kennis bij die gemeente 😜En als die mensen eruit gaan wie gaat dan het vuile werk doen jullie op dat gemeentehuis . Want kennes is er toch niet .

  2. Dit “hotel” wordt volgens mij al jarenlang voor dit doel gebruikt!! En nu opeens handhaving?Welke handhaver is wakker geworden/gedwongen geworden hierop actie te gaan ondernemen.

  3. Gemeente is al 17 jaar op de hoogte van de situatie.
    Nooit overlast of andere calamiteiten ervaren. Ik woon er om de hoek.
    Een schande.

  4. Noordwijk ! Nog nooit zo een gemeente meegemaakt ,die zich zo in de kaart laat kijken ,Al eerder vermeld Ikke ikke en de rest U raad het al
    Het werken van deze arbeidsmigranten ,daar kunnen nog heel veel mensen iets van leren Zeer zeker de Gemeente Noordwijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in