Noordwijk – De oppositiepartijen willen opnieuw discussiëren over de 3.000.000 voor het beheerplan Groen maar ook over het herstel van 1300 verdwenen bomen, de lage ambities voor het buitengebied en of dit plan ook goed is voor inwoners en niet alleen voor het toerisme en bezoekers van kuuroord Noordwijk.

De coalitiepartijen hadden in de politieke vergadering van 16 maart weinig opmerkingen op het plan. De oppositie drong echter succesvol aan op een bespreking in de raad van 28 maart en kondigde voorstellen voor veranderingen aan.

7 REACTIES

 1. Alle rotondes opgefleurd met narcissen.
  Ook bij Offem Zuid mooie bermbeplanting, net als de Beeklaan richting Noordwijk Zee.
  Allerlei heesters en struiken tussen de bomen in de nieuwe wijk Offem Zuid.
  Waterlelies in de grachten bij De Mook.

 2. De rotondes in Noordwijk zien er armoedig uit alleen gras kijk je in andere gemeenten dan maakt men er iets van zoals Grote beschilderde Bollen, Kunstwerken , Streekproducten
  Kortom wees trots op Noordwijk en richt de de rotondes zo in dat men kan zeggen dit is typisch Noordwijk.

 3. De groenwerkers moeten liefde voor het vak hebben en dus ook kennis. Dat eerste moet je gewoon hebben, het 2de ( kennis van bomen en planten) is te leren. We hebben altijd te maken met, in meerdere of mindere maten met zeewind, dus welke beplanting kunnen we gebruiken, én op welke plek. Mannen en vrouwen, doe jullie best, om Noordwijk leefbaar en dus groen(er) te maken.

 4. Neem als gemeente dat stuk bollengrond naast het zwembad over (desnoods gedwongen) en maak er een leuk park van. Wel met echte natuur overigens en geen kort gemaaid gras.
  Alleen zal die grond wel eerst gereinigd moeten worden, want bollenteelt is nou niet echt puur natuur.

 5. Kale rotondes zijn een stuk overzichtelijker dan sommigen waar tegenwoordig allemaal troep op staat. Sommmigen zijn met hoge snelheid te nemen.

 6. Ja, ik ben het er mee eens dat deze rotondes best flink fleuriger kunnen worden wat lage bodembedekkers vaste planten zooi narcissen eronder vermeerderen zich ieder jaar gemakkelijk voort jaren plezier van zo!

  Groetjes van Gertjan Bosman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in