Streek – Voor vier van de vijf lagere standaardteams in onze regio stond afgelopen zaterdag het tweede duel in de poulefase van de Districtsbeker op het programma. Alleen Foreholte kwam op deze zomerse zaterdag niet in actie voor de beker.

Warmunda produceerde in eigen huis een zevenklapper tegen Quick Steps. Halverwege leidde de Warmondse formatie door twee -eigen- Haagse treffers en een goal van Stan van Rijn al riant met 3-0. Na de thee deed Warmunda er, ondanks de hitte nog een schepje bovenop. Goals van -opnieuw- Stan van Rijn, Kevin van Bentem, Lorenzo Bito en Sohrab Safi bepaalden de eindstand op 7-0. In poule 6 ontvangt Warmunda a.s. zaterdag Vreenburch. Bij winst en een gunstig doelsado zijn de Warmonders poulewinnaar.

Na de 3-0 zege op Sportief leed Van Nispen in Nieuwveen op bezoek bij Nicolaas Boys een 4-2 nederlaag. Door deze verliespartij is het derde en laatste duel in de poulefase  tegen Siveo’60 bepalend welke ploeg zich in poule 7 poulewinnaar mag noemen. A.s. zaterdag ontvangt Van Nispen de ploeg uit Zegveld op Sportpark Wassenaar in De Zilk.

Voor Teylingen en de zaterdagtak van SJC, beide uitkomend in poule 26, waren er zaterdagmiddag wisselende resultaten weggelegd. In het fonkelnieuwe ‘100 jaar Teylingen’ shirt sloegen de rood-zwarten in eigen huis kort voor de thee via Jimmy Brugman en Melvin van Stijn tegen het Haagse RAS tweemaal toe. Na de thee werd daar op De Roodemolen nog twee goals aan toegevoegd.  Stan Olsthoorn en Michael Does maakten het kwartet vol, waarna  de Haagse formatie de spreekwoordelijke eer nog wist te redden (4-1).

SJC ging tegen DUNO met 2-4 kopje onder en bleef daarmee puntloos in deze poule. Voor de Noorwijkers deden Stef van der Zalm en Joeri Brinkman iets terug. A.s zaterdag ontvangt Teylingen om 17.00 uur SJC. Een remise is voor de Sassenheimse formatie voldoende om zich poulewinnaar te mogen noemen.

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in